Política de privacitat

Política de Privacitat del lloc web de 7 VETES

La confiança dels nostres clients en els nostres productes i serveis depèn de la nostra habilitat per protegir les seves dades personals quan visiten el nostre lloc web. La següent informació sobre la nostra Política de Privacitat reflecteix el nostre compromís per mantenir i garantir relacions comercials segures mitjançant la protecció de les dades personals i garantint el dret a la privacitat de cada un dels usuaris del nostre lloc web. En aquest document expliquem com utilitzem les dades personals dels nostres clients.


Drets dels usuaris

Vostè té reconeguts els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercitar gratuïtament. La forma més ràpida i senzilla d'exercici d'aquests drets és accedint al seu compte d'usuari i directament modificar les seves dades o esborrar el seu compte d'usuari. Qualsevol informació que necessitem emmagatzemar, en virtut d'una obligació legal o contractual, serà bloquejada i només utilitzada per a aquests fins en lloc de ser esborrada. Així mateix pot vostè dirigir-se per exercir els seus drets a 7 VETES - Carles Torracabota Bosch amb NIF: 41552336F


Dubtes sobre la nostra Política de privacitat?

Si vostè té algun dubte o qüestió sobre la nostra Política de privadesa o vol exercir algun dret o acció relatiu a les seves dades personals, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a la següent adreça de correu electrònic: info@7vetes.com


Vostè no desitja rebre informació de nosaltres o desitja revocar el seu consentiment?

Vostè pot oposar-se a l'ús de la seva informació per a fins publicitaris, investigacions de mercat o desenvolupament d'enquestes de satisfacció en qualsevol moment, així com revocar el seu consentiment en qualsevol moment (sense efecte retroactiu). Per a això, haurà d'enviar un correu electrònic a l'adreça info@7vetes.com. Si vosté. Ha rebut publicitat per correu electrònic, també es pot oposar des d'aquest correu electrònic, punxant a l'enllaç inclòs en el mateix i seguint les instruccions que li siguin facilitades. Una altra forma senzilla de paralitzar la recepció de la informació publicitària és accedint al seu compte d'usuari i seleccionar les opcions corresponents. Si us plau, tingui en compte que els nostres sistemes poden requerir un lapse de temps que en cap cas superarà les 48 hores perquè la seva oposició o revocació siguin efectives, per la qual cosa durant aquest espai de temps podrà seguir rebent missatges.


Canvis a la Política de Privacitat

La nostra Política de Privacitat podrà patir actualitzacions, degudes a canvis i necessitats legals, així com degudes a millores i canvis inclosos en la forma d'oferir i prestar els nostres productes i serveis. Per això, li recomanem que visiti i accedeixi a la nostra política de privacitat periòdicament, per poder tenir accés i conèixer els canvis que hagin pogut ser incorporats.